«Σημαιοφόρος» της κυβερνητικής διαφθοράς η Γεροβασίλη

0Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το Πρώτο Θέμα που αποκάλυψε το σκάνδαλο και πλείστοι άλλοι, ζητούν την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη. Η υπόθεση είναι πλέον γνωστή.

Η κυρία από την Άρτα, αν και βουλευτής διατηρούσε μετοχική σχέση με εταιρεία, συγκεκριμένα το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο, το οποίο είχε συναλλαγές με το Δημόσιο. Παράνομο, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η ίδια παραδέχεται ότι έχει γίνει έτσι, όμως λέει ότι το έκανε ως γιατρός πράγμα που σημαίνει ότι είναι και λειτούργημα.

Επίσης, λέει ότι η επιχείρησή της είχε συναλλαγές με ιδιώτες οι οποίοι είχαν σχέση με τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή το Δημόσιο. Λες και υπήρχε περίπτωση να έχουν όλοι οι ασφαλισμένοι συναλλαγές με άλλο φορέα. Αφού πάνω από 10 εκατ. Έλληνες στον ΕΟΠΥΥ ασφαλίζονται, επομένως στο ακτινοδιαγνωστικό της κυρίας θα έκαναν τις εξετάσεις τους. Προφάσεις εν αμαρτίαις επομένως οι δικαιολογίες της Γεροβασίλη. Ακόμη πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι ολόκληρο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση σε ιταμό ύφος. Ένα γραφείο που δεν πληρώνει η Γεροβασίλη αλλά ο ελληνικός λαός και του οποίου η δουλειά είναι να μεταφέρει τη δραστηριότητα του πρωθυπουργικού γραφείου κι όχι να απαντά και να πλακώνεται με μέσα ενημέρωσης. Άλλωστε, η Γεροβασίλη δεν είναι πλέον στο Μαξίμου, έχει δικό της γραφείο τύπου και αρκετούς συμβούλους να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Εν πάση περιπτώσει, η υπόθεση της υπουργού αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που κυβερνούν χωρίς να νοιάζονται για απολύτως τίποτε. Άλλωστε η Γεροβασίλη είναι αυτή που δήλωσε καταθέσεις μόλις 60 ευρώ και αναρωτιόμαστε όλοι τι κάνει τα λεφτά που βγάζει από το ιατρικό της κέντρο. Στην Άρτα, βοά ο τόπος ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την επιχείρηση της υπουργού, για ευνόητους λόγους…

Όμως, κάνουν λάθος όλοι που ζητούν να παραιτηθεί η κυρία Γεροβασίλη. Όχι, δεν πρέπει να φύγει και ο λόγος δεν είναι για να μη χάσει η πολιτική ένα τέτοιο «αριστερό» φυντάνι. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μένουν στην πολιτική και να τους βλέπει ο κόσμος και να τα χαίρεται. Η Γεροβασίλη, όπως και άλλα στελέχη που έχουν εκατομμύρια και το παίζουν επαναστάτες, πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ώστε να απομυθοποιούν το ψέμα. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την απάτη της «Αριστεράς». Κανείς δεν το κατάφερε από τον Εμφύλιο και μετά, εξ’ ου και η ιδεολογική κυριαρχία της. Η απομυθοποίηση του κάθε «αριστερού» γίνεται με ακριβώς τέτοιες συμπεριφορές σαν της Γεροβασίλη. Ή σαν του Φλαμπουράρη με την κατασκευαστική του, σαν του Σταθάκη με τα εξαφανισμένα εκατομμύρια, σαν του Ευκλείδη με την περιουσία ή της βουλευτού που αν και νοσηλεύτρια έχει 600 χιλιάδες καταθέσεις. Όλα αυτά τα παραδείγματα πρέπει να βγαίνουν στο φως αλλά ποτέ να μην παραιτούνται. Να βρίσκονται στο προσκήνιο σε τέτοιο σημείο που να λέει ο κόσμος «εγώ Γεροβασίλη δεν θα γίνω».

Η σιχασιά για την «Αριστερά» έχει ξεκινήσει, όμως, χρειάζονται τέτοιες περιπτώσεις σαν της Όλγας. Να μην παραιτηθεί λοιπόν. Να προστατευτεί σαν είδος προς εξαφάνιση, αν και στην κυβερνώσα «αριστερά» υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Σημαιοφόρος» της κυβερνητικής διαφθοράς η Γεροβασίλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator