Μην τολμήσουν στη ΝΔ να δώσουν... παράσημα στον ακομβίωτο στρατηγό

0Οι πληροφορίες μας δεν χωρούν αμφισβητήσεως. Στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιχειρούν να ρίξουν γέφυρες προς τη Νέα Δημοκρατία, ίσως γιατί βλέπουν ότι ο «μικρός Αλέξης» είτε γλυκοκοιτάζει αλλού είτε γιατί καταρρέει και πρέπει να πιάσουν και οι ψεκασμένοι «πόρτα για τον χειμώνα».

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι στην οδό Πειραιώς το... σκέφτονται. Κάποιοι δεν θα είχαν πρόβλημα να πουν «περασμένα, ξεχασμένα» με τον Καμμένο και όταν κάποια στιγμή ο Κυριάκος σαλπίσει προσκλητήριο ενότητας της Δεξιάς για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ «τσουπ» να σκάσει μύτη ο ακομβίωτος. Θα είναι εντυπωσιακό να γίνει κανένα συνέδριο της ΝΔ που θα σηματοδοτεί την ενότητα του χώρου και να μπαίνει ο «σύντροφος του Αλέξη» Πάνος με ψηλά το κεφάλι και να τον χαιρετάνε και ορισμένοι ανόητοι σύνεδροι.

Μπορεί να φαντάζει σε κάποιους σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν είναι. Έχει ξανακάνει τέτοια λάθη η ΝΔ και τα έχει πληρώσει. Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη μεγάλη αγάπη που έχει από το παρελθόν η οικογένεια Καμμένου στην οικογένεια Μητσοτάκη. Για ανατρέξτε στο παρελθόν να δείτε πώς μεταμορφώθηκε ο Πάνος βουλευτής από «μπούλης» που λέει και ο Τσίπρας. Οι... λαϊκές δοξασίες μιλούν για μεγάλα ποσά που σπαταλήθηκαν προκειμένου ο φέρλεπις αυτός νέος της Δεξιάς, με τις περίεργες θεωρίες, να μπει στη Βουλή και τώρα να είναι και υπουργός... αλλά της Αριστεράς.

Δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι οι αντιδράσεις της ΝΔ για τις ξαφνικές και εντελώς προεκλογικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, ήταν σχετικά χλιαρές. Πέρα από κάποιες ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κριτική από τον Άδωνι, γενικώς η αντιπολιτευτική γραμμή κινήθηκε στο ίδιο τέμπο με το οποίο κινούνται όλα τα θέματα. Χαλαρά, χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον για τα πραγματικά διακυβεύματα, χωρίς να μένει στον κόσμο η άποψη της αντιπολίτευσης και πολλές φορές με χρονική καθυστέρηση.

Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι ώρα για γκρίνιες σχετικά με το πώς κάνει αντιπολίτευση η ΝΔ όταν καίγεται ο τόπος. Το πιο σημαντικό αυτήν την ώρα είναι τι σκέφτονται κάποιοι στην Πειραιώς για τον Καμμένο. Υπάρχουν κάποιοι που δεν θα είχαν πρόβλημα να επιστρέψει ο «Ιούδας» της παράταξης. Αυτός που συμμάχησε με τον μεγάλο εχθρό της ΝΔ και μαζί καταστρέφουν τη χώρα. Θα μπορούσαν κάποιοι γαλάζιοι εγκέφαλοι να αποδεχθούν ότι θα μπορούσε να γίνει ξανά μέλος της ΝΔ ή έστω συνεργαζόμενος σε μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία;

Έχουμε δει πολλά στην Ελλάδα. Κολωτούμπες, ξεχασμένες έχθρες, προσβολές να καταπίνονται σαν καραμέλα και να διαγράφονται από τη μνήμη ύβρεις, δολοπλοκίες, αθλιότητες. Όμως, αν υπάρχει έστω και μια σκέψη επιστροφής μετά βαΐων και κλάδων (ή και χωρίς αυτά) του Καμμένου στη ΝΔ καλύτερα να το ξεχάσουν. Θα τους μαυρίσει όλος ο κόσμος και θα προτιμήσει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή παρά να δώσει την ψήφο του σε ένα κόμμα που δεν έχει τον στοιχειώδη σεβασμό. Θα αναρωτιούνται όλοι «αυτός που το ορθότερο θα ήταν να καθίσει στο σκαμνί για τα πολιτικά εγκλήματα που έκανε ή να τον βγάλουν στο Σύνταγμα με... πίσσα και πούπουλα, τώρα επιστρέφει στην αγκαλιά της μεγάλης δεξιάς μαμάς που συγχωρεί τα πάντα και τους πάντες»;

Προειδοποιούμε τον Κυριάκο. Μπορούμε να συγχωρήσουμε πολλά. Και λάθη και αμαρτίες του παρελθόντος. Μπορούμε να τον στηρίξουμε γιατί δεν υπάρχει κάτι που τώρα θα έδιωχνε τον Τσίπρα. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί αν τολμήσει έστω να διανοηθεί ότι μπορεί να ξαναφέρει πίσω αυτόν που πούλησε την παράταξη . Ας «καεί στην πυρά», ας οδηγηθεί σε πολιτική εξορία όταν θα τον εγκαταλείψει και ο Αλέξης, αφού τον ξεζούμισε σαν το λεμόνι. Αλλά στη ΝΔ ο Καμμένος δεν θα περάσει το κατώφλι, ούτε με δικαιολογία την ενότητα της παράταξης. Έκανε τις επιλογές του, διέβη τον Ρουβίκωνα, πάει και τέλειωσε. Και δεν είναι σαν άλλες περιπτώσεις που έφυγαν και ξαναγύρισαν. Συμμάχησε με τον διάβολο και προσβάλλουν την Ελλάδα μας. Μην τολμήσουν λοιπόν στη ΝΔ να δώσουν... παράσημα στον ακομβίωτο στρατηγό. Θα βρεθούν χιλιάδες απέναντί τους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μην τολμήσουν στη ΝΔ να δώσουν... παράσημα στον ακομβίωτο στρατηγό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator