Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ.Διονύσιος στο Άγιο Όρος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό - ΒΙΝΤΕΟ

0Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η Πανήγυρις της τρίτης και τελευταίας εορτής του Δωδεκαημέρου, τα άγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου.
Παραβρέθηκε στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Μπάκουλης και Νικόλαος Σταυρέλης.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ.Διονύσιος στο Άγιο Όρος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator