Οι Λυμπερόπουλοι και οι σκουριασμένες ιδέες τους δεν κάνουν καλό στη πατρίδα

0



Όποιος αγαπάει αυτόν τον τόπο και όποιος επίσης αισθάνεται νεοδημοκράτης και δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική του προβολή και το προσωπικό του συμφέρον (μόνο) αντιλαμβάνεται ότι σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο δεν χωρούν τέτοια επικοινωνιακά παιχνίδια.

Τον Λυμπερόπουλο τον μάρανε ο Σκυλακάκης; Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του καθημερινά εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ & των ΑΝΕΛ δεν τον συγκίνησαν ώστε να δείξει μια αυτοσυγκράτηση; Αυτοσυγκράτηση στην περίπτωση που όντως ο Σκυλακάκης τον ερέθισε…. Λες και ο Σκυλακάκης είναι κανένας χθεσινός στη Νέα Δημοκρατία.

Έλα όμως που τον έχουμε μάθει τον κ. Λυμπερόπουλο τόσα χρόνια. Χωρίς λόγο διαφωνία για αυτοπροβολή.

Πρέπει επιτέλους να ξεμπερδεύουμε με τα ψώνια.

ΥΓ: Αλήθεια, γιατί τώρα; Τι εξυπηρετείται ακριβώς κ. Λυμπερόπουλε;

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Λυμπερόπουλοι και οι σκουριασμένες ιδέες τους δεν κάνουν καλό στη πατρίδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator