Αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σταματάει σε σταθμό της επαρχίας για να πάνε οι επιβάτες «προς νερού τους» !!!

0Αρκετοί γνωρίζουν πως το ακριβοπληρωμένο έργο της Ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Πειραιάς - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, που έπρεπε να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2001, ακόμα κατασκευάζεται… Και πως από το εξίσου ακριβοπληρωμένο τροχαίο υλικό του ΟΣΕ, που σκουριάζει ανά την Ελλάδα υπό την «εποπτεία» της ΓΑΙΑΟΣΕ, λειτουργούν σήμερα κανονικά «μόνο 15 – 16 ντιζελομηχανές στα επιβατικά τρένα»!

Φανταστείτε, όμως, την εικόνα ολόκληρης αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που σταματάει σε σταθμό της επαρχίας ώστε να πάνε κάποιοι επιβάτες «προς νερού τους»! Επειδή οι τουαλέτες της αμαξοστοιχίας δεν λειτουργούν! Ούτε σε κινηματογραφική κωμωδία δεν θα μπορούσε κάποιος να συμπεριλάβει μια τέτοια σκηνή!

Αυτή την εικόνα μεταφέρουν, όμως, μέλη της Πανελλήνιας Ενωσης Προσωπικού (ΠΕΠ) ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που είναι στα μαχαίρια με την απερχόμενη διοίκηση της εταιρείας. Γράφουμε «απερχόμενη» γιατί την προηγούμενη εβδομάδα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πωλήθηκε, έναντι 45 εκατ. ευρώ, στην ιταλική FS.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ορισμένοι από τους υπευθύνους της σημερινής κατάντιας του ελληνικού σιδηροδρόμου βγήκαν εσχάτως από το καβούκι τους...

Με το βλέμμα στους Ιταλούς εξαγγέλλουν μάλιστα και επενδύσεις! Οσο για το υπουργείο Υποδομών, ετοιμάζεται να διεκδικήσει μέσω της ΓΑΙΑΟΣΕ νέα άδεια σιδηροδρομικών μεταφορών ώστε να υπάρχει, για καλό και για κακό, ένας δημόσιος φορέας.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σταματάει σε σταθμό της επαρχίας για να πάνε οι επιβάτες «προς νερού τους» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator