Κάποιος να τραβήξει την πρίζα! Δεκάδες οπαδοί Σώρρα σε καφενείο ορκίζονται στη συμπαντική συνειδητότητα - ΒΙΝΤΕΟ

0Ακόμη ένα βίντεο από συγκέντρωση οπαδών του τρισεκατομμυριούχου εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα έρχεται να αποδείξει ότι ίσως και να μην υπάρχει σωτηρία για αυτή τη χώρα τελικά…

Σε αυτό το βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες φαίνεται μια κυρία με λευκό μπερέ μέσα σε ένα καφενείο, γεμάτο από υποστηρικτές του Σώρρα να ορκίζονται με έναν… περίεργο όρκο, με την εν λόγω κυρία να απαγγέλλει τον όρκο, που είναι σε φωτοτυπία μέσα σε μια διαφάνεια…

Όπως φαίνεται οι υποστηρικτές Σώρρα είναι όρθιοι και επαναλαμβάνουν τα λόγια της κυρίας με το λευκό μπερέ, όπως γίνεται κανονικά στις ορκωμοσίες, δείγμα του ότι το πιστεύουν πραγματικά και δεν κάνουν πλάκα, αν και όπως φαίνεται στο βίντεο δεν έχουν όλοι την ίδια… θέρμη, αφού άλλοι κάθονται στις καρέκλες και άλλοι δεν επαναλαμβάνουν τα λόγια του όρκου!

Τι λέει όμως ο όρκος των οπαδών του Σώρρα; Μεταξύ άλλων η κυρία φαίνεται να λέει:

«Ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια, στην ένωση όλων των ιερών ψυχών…

Ορκίζομαι ως πολεμιστής στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της ελληνικότητας να υπηρετώ των αλήθεια, την αρμονία…

Ορκίζομαι να προστατεύω τους Συνέλληνές μου…

Ορκίζομαι να πολεμήσω για την εγκαθίδρυση του Ελληνισμού…».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάποιος να τραβήξει την πρίζα! Δεκάδες οπαδοί Σώρρα σε καφενείο ορκίζονται στη συμπαντική συνειδητότητα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator