ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: "ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ"

0ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-01-2017 .

Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 9:00 ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΖΑΡΚΟΥ ΘΕΣΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10:30 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΡΩΗΝ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΠΡΕΟΔΡΟΣ
ΦΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: "ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator