«Παταγώδης» αποτυχία το γενέθλιο «πάρτι» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην Τρίπολη! Δεν πάτησε άνθρωπος - ΒΙΝΤΕΟ

0



Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.





Ωστόσο, ο κόσμος, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, που δημοσίευσε το arcadiaportal.gr, γύρισε την πλάτη στον υφυπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού ήταν πολύ λίγοι όσοι έδωσαν το «παρών» και δεν άκουσαν τα όσα είπε ο κ. Μπαξεβανάκης περί «μεγάλης επιτυχίας» στα σχολεία της Ειδικής Αγωγής, αύξησης κατά 15% του προϋπολογισμού της Παιδείας και υποσχέσεων για πρόσληψη εκπαιδευτικών.







Σημειώνεται πως την επέτειο η κυβέρνηση τη «γιόρτασε» με την πραγματοποίηση ομιλιών και συζητήσεων με τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά η ίδια «θλιβερή» εικόνα για το «πάρτι» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημειώθηκε και στην Πρέβεζα.



Ο κ. Μπαξεβανάκης κατά την ομιλία του μίλησε για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για όλα τα βήματα τα οποία έχει κάνει η χώρα κάτω από το βαρύ κλίμα της δημοσιονομικής κρίσης.


Πηγή, φώτο: arcadiaportal.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Παταγώδης» αποτυχία το γενέθλιο «πάρτι» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην Τρίπολη! Δεν πάτησε άνθρωπος - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator