Βρέθηκε νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα - ΤΩΡΑ

0



Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ρώσος πρόξενος μέσα στο διαμέρισμα του στην Ηρώδου του Αττικού. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον επικεφαλής του προξενικού τμήματος Αντρέι Μαλάνιν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα του 55χρονου δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα, ενώ μέσα στο σπίτι δεν διαπιστώθηκε αναστάτωση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι η σορός του Ρώσου πρόξενου δεν φέρει τραύματα είτε από πυροβόλο όπλο είτε από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο . Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο πρόξενος δεν πήγε στη δουλειά του με τους άμεσους συνεργάτες του να ανησυχούν και να τον αναζητούν στα τηλέφωνα χωρίς όμως εκείνος να απαντά.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο και υπάλληλος της πρεσβείας πήγε στο σπίτι του και άρχισε να χτυπά το κουδούνι. Όταν είδε πως κανείς δεν άνοιγε την πόρτα, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε πως ο πρόξενος ήταν νεκρός.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βρέθηκε νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα - ΤΩΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator