Τη Δευτέρα κατεδαφίζεται η γέφυρα του Διμηνιού - Κλείνει η Κορίνθου-Πατρών

0Τα οχήματα για 15 ώρες θα κινούνται μέσω παράκαμψης

Από το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου μέχρι και νωρίς το πρωί της Τρίτης, θα διακοπεί λόγω έργων η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, μεταξύ των κόμβων Κιάτου και Ξυλοκάστρου.

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό» από το τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι και τις 7:00 το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου θα διακοπεί η κυκλοφορία, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατεδάφιση της άνω διάβασης Διμηνιού.

Η κίνηση των αυτοκινήτων θα γίνεται, μέσω παράκαμψης, από την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τη Δευτέρα κατεδαφίζεται η γέφυρα του Διμηνιού - Κλείνει η Κορίνθου-Πατρών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator