Συγκλονιστικό βίντεο: Άντρας πνίγεται αβοήθητος σε κανάλι της Βενετίας

0Πηγή: REUTERS/ MANUEL SILVESTRI

Ένας μαύρος άνδρας προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας στην Ιταλία, κανείς, ωστόσο, δεν πέφτει στο νερό για να τον βοηθήσει. Σε κοντινή απόσταση πλέουν βάρκες, οι επιβάτες των οποίων παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν. Ο άνδρας τελικά δεν τα καταφέρνει και χάνει την μάχη.

Πρόκειται για τον 22χρονο Πάτεχ Σαμπάλι, από τη Γκάμπια και το σοκαριστικό βίντεο με τον πνιγμό του κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, ενώ μεταδόθηκε ευρέως και από τα ιταλικά ΜΜΕ.

Το μόνο που έκαναν κάποιοι ήταν να ρίξουν τρία σωσίβια στο νερό κοντά στον 22χρονο, αλλά εκείνος φαίνεται να μην προσπαθεί να τα φθάσει, εγείροντας υποψίες ότι μπορεί να ήθελε να αυτοκτονήσει.

Ορισμένοι περαστικοί διακρίνονται να φωνάζουν στον άνδρα που χάνεται στα νερά. «Είναι ηλίθιος. Θέλει να πεθάνει» λέει κάποιος.

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή και οι Ιταλοί δικαστές ξεκίνησαν επίσημη έρευνα για τον πνιγμό. Ο Σαμπάλι είχε άδεια παραμονής στην Ιταλία, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονιστικό βίντεο: Άντρας πνίγεται αβοήθητος σε κανάλι της Βενετίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator