Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου έδειξε τα δόντια του - Γούρικη η παρουσία Ραψωματιώτη στο εναρκτήριο τζάμπολ!

0



Με… το δεξί ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ! Κυριάρχησε της ομάδας του Τροιζηνιακού με την οποία αναμετρήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Γήπεδο του Χιλιομοδίου, με σκορ 62-57, βάζοντας ισχυρά θεμέλια ανόδου, ένα όνειρο που ο Πρόεδρος του Ατρομήτου, Μιχάλης Μεζίνης, θα ήθελε να δει να υλοποιείται τη φετινή χρονιά . Φαίνεται πως… η παρουσία του Μέγα Χορηγού της Ομάδας Δημήτρη Ραψωματιώτη ήταν γούρικη και έδωσε το στίγμα της αγωνιστικής πορείας της ομάδας, μιας ομάδας που - έχοντας έναν ισχυρό χορηγό στο πλάι της, την Rap Group - υπόσχεται σπουδαίες εμφανίσεις, νίκες και πρωτιές!

Με το πράσινο φύλλο αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας Θωμάς Καλλαράς, φωτογραφήθηκε αμέσως μετά με τον Πρόεδρο της Ομάδας Μιχάλη Μεζίνη και τον χορηγό κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου έδειξε τα δόντια του - Γούρικη η παρουσία Ραψωματιώτη στο εναρκτήριο τζάμπολ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator