Οργή σε όλη τη χώρα για τη «σφαγή» Σφακιανάκη

0



Απίστευτο! Αποστράτευσαν τον διώκτη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της παιδικής πορνογραφίας – Αιχμές από τον καρατομηθένα αξιωματικό: Η Αστυνομία δεν με θέλει πια, η τύχη κάποιου που δουλεύει στη χώρα μου είναι η «σφαγή» – Προαναγγέλλει τα επόμενα βήματά του

Με τον πλέον εύγλωττο τρόπο και χωρίς να μασά τα λόγια του, ο Μανώλης Σφακιανάκης που είδε πριν από λίγο την αποστρατεία από την Αστυνομία, έγραψε στο facebook: «Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου». Ο αξιωματικός που ταυτίστηκε και ουσιαστικά δημιούργησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποκαλύπτει και τα επόμενα σχέδιά του που είναι να παραμείνει κοντά στον πολίτη, αλλά αυτή τη φορά μέσω ενός Ινστιτούτου που δημιουργεί και όπως εκτιμάται θα δραστηριοποιείται στο ίδιο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο κ.Σφακιανάκης επί σειρά ετών, έχοντας καταγράψει αναρίθμητες επιτυχίες. Η ανάρτηση του εν αποστρατεία, πλέον, αντιστρατήγου, έχει ως εξής:

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, η πτήση προσγειώθηκε πλην όμως δεν έχει φτάσει στον τελικό προορισμό.

Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι από σήμερα θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ.

Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου, εγώ όμως, θα συνεχίζω να τις δίνω, όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα!

Το πρόγραμμα για τις επισκέψεις μου ανά νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα… σε συνέντευξη


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οργή σε όλη τη χώρα για τη «σφαγή» Σφακιανάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator