ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “Σέρρα, η ψυχή του Πόντου”

0


Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας, Η ΠΙΝΔΟΣ, ο Σύνδεσμος
Φιλολόγων Ν. Κορινθίας και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, με την υποστήριξη του Βιβλιοπωλείου ΚΙΒΩΤΟΣ, συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του μυθιστορήματος "Σέρρα, η ψυχή του Πόντου", του συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου, στον Συναυλιακό χώρο ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, στην Κόρινθο.

Ο συγγραφέας, αρχικά, μίλησε για το απαιτητικό και συγχρόνως μαγευτικό ταξίδι της συγγραφής ενός βιβλίου, που πρώτα το ζει ο ίδιος ο συγγραφέας και κατόπιν οι αναγνώστες. Στην συνέχεια, παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το τελευταίο του βιβλίο, δίνοντας κάποιες πληροφορίες για τους ήρωες του μυθιστορήματος, διαβάζοντας αποσπάσματα του έργου, αναφερόμενος στα στοιχεία μυθοπλασίας και ιστορίας που υπάρχουν σ΄ αυτό, στα διδάγματα της ιστορίας και της ίδιας της ζωής, που είναι απρόβλεπτη, συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “Σέρρα, η ψυχή του Πόντου”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator