Ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασίες "ΜαΖί νικΩ" χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Νοσοκομείου Κορίνθου

0Αξιότιμη κυρία Διοικήτρια, αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,

Ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασίες και Υποστηρικτών, ΜαΖί νικΩ, χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρωτοβουλία της Διοικήτριας, κυρίας Δ. Καλομοίρη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου για τη δημιουργία και την άμεση έναρξη λειτουργίας Τακτικού Αιματολογικού-Ογκολογικού Εξωτερικού Ιατρείου.
Η αξιέπαινη αυτή απόφαση είναι ένα αρχικό βήμα στην αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η πολυπληθής ομάδα των ασθενών με αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα στον τόπο κατοικίας τους και σε αντίξοες εποχές.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Πρόεδρος Δ.Σ.                                     Γ. Γραμματέας

Δημήτριος Κάτσουρας                        Παναγούλα Μπάγκα

Εθνικής Αντιστάσεως 5, 1ος όροφος, Κόρινθος, Τ.Κ. 20100, Τηλ.: 27414 00096 Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Κορίνθου: 1.649
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασίες "ΜαΖί νικΩ" χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Νοσοκομείου Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator