Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης μπροστά στις εξελίξεις των Μέσων Μαζικής Ενημερώσης & Επικοινωνίας

0Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικαίου Μέσων Μαζικής Ενημερώσης και Επικοινωνίας (ΔiΜΕΕ) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, συμμετείχε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Προσωπικότητα και τύπος, Ραδιοτηλεόραση, Ηλεκτρονικές επικοινωνίες, Διαδίκτυο - Πνευματική Ιδιοκτησία, Πνευματικά Δικαιώματα, τα σημαντικά θέματα που αναπτύχθηκαν από αξιόλογους ομιλητές και εξειδικευμένους ακροατές, που συμμετείχαν με καίριες ερωτήσεις και συζητήσεις.

Για πρώτη φορά με την παρουσία του νέου Προέδρου του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, κου Αθανάσιου Κουτρομάνου, τονίστηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο νέος κανονισμός προσωπικών δεδομένων και η επίδρασή του στα ηλεκτρονικά δίκτυα και υπηρεσίες, η αποκατάσταση της νομιμότητας του τηλεοπτικού τοπίου, η ελευθερία της έκφρασης και ο δυσφημιστικός λόγος, στις τέσσερις θεματικές ενότητες.

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης παρακολουθεί από πολύ κοντά τα γεγονότα, συζητά με τους ειδικούς, συνεργάζεται με επιστήμονες και ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και που καθορίζουν την επόμενη μέρα στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έτσι βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις, θεωρώντας πολύ σημαντική την επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Ραψωματιώτη (Rap Media), και είναι έτοιμος να προτείνει και να υλοποιήσει δράσεις και συνεργασίες στην Κορινθία και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης μπροστά στις εξελίξεις των Μέσων Μαζικής Ενημερώσης & Επικοινωνίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator