Υποστηρίζουν πως ο φρουρός του Τραμπ φορούσε πλαστικό χέρι με το όπλο μέσα στο παλτό - ΒΙΝΤΕΟ

0Με τα κανονικά χέρια να κρύβονται κάτω από το πανωφόρι.

Σε κατάσταση ετοιμότητας να πατήσει τη σκανδάλη σε περίπτωση κινδύνου ζωής του νέου Αμερικανού προέδρου. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο φρουρός του Ντόναλντ Τραμπ δεν δείχνει τα πραγματικά του χέρια τα οποία είναι μέσα από το παλτό του έτοιμα να πατήσουν τη σκανδάλη.

Οι υποστηριχτές αυτής της άποψης ισχυρίζονται ότι τα χέρια δεν άλλαξαν στάση ούτε μία στιγμή αλλά έμοιαζαν… αγκυλωμένα. Έτσι πιστεύουν ότι φορούσε προσθετικά μέλη και είχε τα κανονικά του μέσα από το πανωφόρι σε θέση οπλισμού.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποστηρίζουν πως ο φρουρός του Τραμπ φορούσε πλαστικό χέρι με το όπλο μέσα στο παλτό - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator