Ομοφοβικό «παραλήρημα» Γιακουμάτου! «Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Πρωτοφανές ομοφοβικό «ξέσπασμα» από τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Γεράσιμο Γιακουμάτο, που έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως «η ομοφυλοφιλία είναι μία κολλητική αρρώστια».

«Όταν το παιδί παρακολουθεί παραδείγματα επιτυχημένων ομοφυλόφιλων, και βλέπει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη.

Ειδικότερα, ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης του κ. Γιακουμάτου:

«Έχω το χούι να μην είμαι ομοφυλόφιλος, άρα πρέπει να μου αρέσουν οι γυναίκες. Τι να κάνουμε; Να μου αρέσουν οι άνδρες; Είναι της μόδας τώρα, αλλά εγώ αυτή τη μόδα δεν την πάω, είμαι εκτός. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το ωραίο φύλο».

Έχεις παρεξηγηθεί για τις δηλώσεις σου για τους ομοφυλόφιλους και σε έχουν πει και ομοφοβικό. Σε ενοχλεί;

«Πρώτον, δεν έχω πρόβλημα και έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά η σεξουαλική του καθενός – είναι δικό του θέμα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορείς να μου αναγάγεις την ομοφυλοφιλία σε παράδειγμα προς μίμηση. Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε. Τα οιστρογόνα του ήταν περισσότερα από τα ανδρογόνα. Γιατί λοιπόν να τα έχω μαζί του; Δεν είμαι ομοφοβικός».

«Στην τηλεόραση, η οποία μπαίνει στο σπίτι μέσα, όλα τα παραδείγματα, το 90%, που είναι επιτυχημένα είναι ομοφυλοφιλικά…. Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, ανεβαίνει… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ομοφοβικό «παραλήρημα» Γιακουμάτου! «Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator