ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

0


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πίτας για το νέο έτος.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον Συνοικισμό Κορίνθου, στην αίθουσα Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης, παρακολούθησαν πολλοί - επίσημοι και μη - ανταποκρινόμενοι ευχάριστα στην πρόσκληση!

Τραγούδια από την παιδική χορωδία και την χορωδία ενηλίκων, ευχές για τη νέα χρονιά, παρουσίαση του ημερολογίου του 2017, απονομή επαίνων σε μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έκαναν και αυτή την εκδήλωση της Μικρασιατικής Στέγης ξεχωριστή!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator