Κουίζ: Βρείτε τον τρομοκράτη!

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Σοβαρά τώρα; Χτυπήσανε την τρομοκρατία;
Μα αν εξαιρέσουμε τους πιθανόν εμπλεκόμενους πολιτικούς στο σκάνδαλο NOVARTIS (μιά φράξια πολιτικής αλητείας τύπου Μπουμπούκου, Τσεκουροφόρου, Κωλοβέρδου και πάει λέγοντας), που είδαν σαν μάνα εξ ουρανού την σύλληψη της τρομοκράτισσας Πόλας, δε νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος απ' τον λαό που να τρομοκρατήθηκε τόσα χρόνια από την τρομοκρατία της "τρομοκράτισσας".

Άσε που η σύλληψή της μας υπενθυμίζει πως το σύστημα δεν έχει αριστερά και δεξιά παιδιά όταν πρόκειται για πολιτικές μαριονέτες κι όταν πρόκειται να τις προστατεύσει απ' την δικαιοσύνη ή απ' τον λαό, ή ακόμη, αν είναι να ξελασπώσει μία κυβέρνηση όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Επιστρατεύει άμεσα τους ήδη προκατασκευασμένους αντιπερισπασμούς που έχει στο ντουλάπι, τα συστημικά ΜΜΕ αναλαμβάνουν δράση, κι ο λαός παίρνει το όπιό του.

Κι ακόμα σοβαρότερα τώρα: τρομοκράτης η Ρούπα; Ποιόν τρομοκράτησε;
Το blog πάντως όχι. Κάτι γνωστούς που το blog ρώτησε, ούτε. Κάτι θειάδες δεν την ξέρανε καν.
Μήπως τους συνταξιούχους που μήνα τον μήνα τους κλέβουνε κι από άλλο ένα κομμάτι της σύνταξης και παθαίνουνε εγκεφαλικά μπροστά απ' τα τρομοκρατικά ΑΤΜ; Αστείο.
Και δεν είναι τρομοκράτης το κράτος λόγω της συμμορίας που το ενσαρκώνει, όταν σου χρεώνει ψεύτικους φόρους επειδή θεωρεί ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο που έχεις ως εισόδημα, κι έχει εφεύρει 315 τρόπους να τα φορολογήσει, κι έχει ψηφίσει άλλους τόσους παράνομους "νόμους" για να νομιμοποιήσει την τρομοκρατία του, τρομοκρατία που καθημερινά εκπέμπει μέσω των συστημικών ΜΜΕπως άμα δεν πληρώσεις τους αυθαίρετους φόρους και πρόστιμα που σε χρεώνει θα σου κατάσχει περιουσία, σπίτι και αυτοκίνητο, λογαριασμούς μισθοδοσίας, και ό,τι άλλο;

Η Ρούπα είναι τρομοκράτης και όχι ο τσαλακωμένος ομοεθνής αλλόγλωσσος υπουργός Οικονομικών;
Η Ρούπα, και όχι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, τούτος ή οι προηγούμενοι;
Καιρός να αναγνωρίσουμε και να ξορκίσουμε την αληθινή τρομοκρατία.
Καιρός να καταστείλουμε την πραγματική βία.

Δεν μας φταίει το κράτος. Δεν θέλουμε να καταλυθεί. Το κράτος είμαστε εμείς.
Εμείς είμαστε όμως και αυτοί που το έχουμε παραδώσει στα χέρια μιάς εγκληματικής συμμορίας πολιτικών απατεώνων και τρομοκρατών και τώρα πρέπει να τους το πάρουμε πίσω.

Καταδικάζουμε την βία, αλλά πρώτη απ' όλες την βία των κυβερνητικών τρομοκρατών, απ' όποιον χώρο κι αν προέρχονται.
Ας πάψει αυτή, για να πάψουν να έχουν λόγο και δικαιολογία ύπαρξης και όλες οι υπόλοιπες!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κουίζ: Βρείτε τον τρομοκράτη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator