Συνταγές για μουσακά βρέθηκαν στις σημειώσεις της Ρούπα, προσωρινά εκτός νόμου οι μελιτζάνες

0«Καμπανάκι» χτυπούν στις διωκτικές αρχές οι συνταγές για μουσακά που βρέθηκαν στις σημειώσεις της συλληφθείσας για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Πόλας Ρούπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σπίτι της Ηλιούπολης βρέθηκαν αρκετές χειρόγραφες συνταγές παρασκευής μουσακά, προερχόμενες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, ενώ στην κουζίνα της κατοικίας εντοπίστηκαν σύνεργα που δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό.

«Αν επρόκειτο απλώς για "σκόρπιες" καταγραφές συνταγών δεν θα δίναμε σημασία, όμως όλες οι συνταγές είχαν ένα κοινό στοιχείο, κάτι που προκάλεσε υποψίες. Όλες οι συνταγές είχαν μελιτζάνες» τόνισε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο «προφανώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο».

«Έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες κανένα ελληνικό σπίτι με μελιτζάνες δεν είναι ασφαλές. Γι' αυτό το λόγο, από σήμερα και για διάστημα μερικών ημερών ή το πολύ εβδομάδων, οι μελιτζάνες απαγορεύονται στην ελληνική επικράτεια» πρόσθεσε.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, έντρομοι ιδιοκτήτες οπωροπωλείων σε όλη την επικράτεια έσπευσαν να ξεφορτωθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα το στοκ σε μελιτζάνες που διαθέτουν με προορισμό κυρίως τη μαύρη αγορά, ενώ δεν λείπουν και οι επιτήδειοι που πληρώνονται αδρά για να μεταφέρουν φορτηγά με μελιτζάνες σε παράνομες χωματερές.

Πέρα από τις μελιτζάνες, απαντήσεις σε διευκρινιστικές ερωτήσεις κλήθηκαν να δώσουν και εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών εισαγωγής μπεσαμέλ, οι οποίοι από την πλευρά τους υπεραμύνθηκαν της αθωότητας των προϊόντων τους υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο που να συνδέει την κατανάλωση μείγματος από βούτυρο, αλεύρι, γάλα και αυγά με καρδιοαγγειακά νοσήματα ή άλλες παθήσεις.

tokoulouri.com
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνταγές για μουσακά βρέθηκαν στις σημειώσεις της Ρούπα, προσωρινά εκτός νόμου οι μελιτζάνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator