Μοιράζει 500ευρα ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων;

0Σε Δήμο... δημοσίων σχέσεων φαίνεται να έχει μεταβληθεί ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

Με την ανοχή (;) του Δημάρχου, το ένα μετά το άλλο νομικό πρόσωπο του Δήμου δίνουν διαφημίσεις σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη ΜΜΕ! Εκτός αν ο δήμαρχος, Γιώργος Γκιώνης δεν γνωρίζει πώς λειτουργούν οι δημοτικοί του σύμβουλοι ή οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου...

Οι παρατηρητικοί χρήστες του διαδικτύου, θα διαπίστωσαν ότι το Λιμενικό Ταμείο δια μέσου του προέδρου του, Γιώργου Ρουμελιώτη, πολύ πρόσφατα (στις 29/12/2016) κατέβαλε ποσό ύψους 496 ευρώ για την προβολή των δραστηριοτήτων του, εγείροντας πλήθος ερωτημάτων για τα κίνητρα και τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης...

- Για ποιές δραστηριότητες του Λιμενικού Ταμείου εκδόθηκε και πληρώθηκε αυτό το τιμολόγιο;

- Σε ποιό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης έγινε η προβολή του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου;

- Ποιός είναι ο κύριος ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ;

- Έχει κάποια σχέση με τα τοπικά ΜΜΕ;

- Τα υπόλοιπα μέλη του Λιμενικού Ταμείου συμφωνούν με αυτή την απ' ευθείας ανάθεση του προέδρου;

Αναμένουμε απαντήσεις...

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μοιράζει 500ευρα ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator