Να τα βλέπουν οι δικοί μας: 50 αξιωματούχους του Ομπάμα κρατάει ο Τραμπ!

0Να παραμείνουν στις θέσεις τους ζήτησε από 50 κυβερνητικούς αξιωματούχους που διορίστηκαν εκεί επί προεδρίας Ομπάμα, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αύριο περνά και επισήμως το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Ο κ. Τραμπ ανακοίνωσε ότι ζήτησε την παραμονή του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Ρόμπερτ Γουόρκ και του Μπρετ ΜακΓκέρκ, ειδικού εντεταλμένου αξιωματούχου των ΗΠΑ για τη μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Στις θέσεις τους καλούνται να παραμείνουν επίσης ο διευθυντής της Υπηρεσίας Καταπολέμησης των Ναρκωτικών, Τσακ Ρόζενμπεργκ, ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας, Νικ Ράσμουσεν, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Πολιτικές Υποθέσεις, Τομ Σάνον και ο υπηρεσιακός υφυπουργός Οικονομικών για ζητήματα Τρομοκρατίας και Οικονομικών Πληροφοριών, Άνταμ Ζούμπιν.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να τα βλέπουν οι δικοί μας: 50 αξιωματούχους του Ομπάμα κρατάει ο Τραμπ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator