Το επικό βίντεο που θα γκρεμίσει τον Τσίπρα - Τα 4:48 λεπτά που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

0
Όλα τα "πριν" και "μετά" του Αλέξη Τσίπρα συγκέντρωσε σε ένα βίντεο η Ομάδα Αλήθειας.

Υπόσχεσεις που έμειναν στα λόγια όπως η "κατάργηση σε ένα νόμο με ένα άρθρο" ή "η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ" αλλά και όλα όσα ακολούθησαν μετά.

Ένα βίντεο που δε θα αρέσει καθόλου στον πρωθυπουργό αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δε θα μπορεί να κατηγορήσει και κανέναν άλλο από τον ίδιο του τον εαυτό.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το επικό βίντεο που θα γκρεμίσει τον Τσίπρα - Τα 4:48 λεπτά που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator