21 επόμενα χρόνια...

0



Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Κατά παραδοχή του ΔΝΤ η Ελλάδα θα χρειαστεί 21 χρόνια ώστε το επίπεδο ανεργίας της να φτάσει στα επίπεδα του 2008.
Προφανώς το ΔΝΤ έμμεσα ομολογεί την ευθύνη του για την καταστροφή της χώρας, προφανέστερα όμως ακόμα αυτό δεν το ενοχλεί καθόλου και απαιτεί την ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση του λαού, προκειμένου να αποπληρωθεί με αίμα, σαν καλό και ευσυνείδητο πιόνι της Παγκοσμιοποίησης, των τραπεζών, του τεράστιου πλούτου.

Άσχετα με τις αιτιάσεις και τις ειρωνείες της κυβέρνησης σχετικά με παλαιότερες "πετυχημένες" προβλέψεις του ΔΝΤ, καθώς και σε ομολογημένη λάθος συνταγή με λάθος μαθηματικούς συντελεστές, τούτη τη φορά φαίνεται πως η πρόβλεψη είναι λογική και όχι μόνον αληθοφανής, αλλά και πολύ αισιόδοξη.

Είναι γνωστό πως για να ξαναχτίσει κανείς αυτό που γκρέμισε σε έναν "α" χρόνο, θα χρειαστεί υπερπολλαπλάσιο χρονικό διάστημα.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μιά ολόκληρη οικονομία μιάς χώρας, όπου έχουν καταστραφεί δομές, έχει ξεπουληθεί δημόσιος και ιδιωτικός παραγωγικός πλούτος, έχει μεταναστεύσει ένα κρισιμότατο κομμάτι νεανικού επιστημονικού και τεχνικού εργατικού δυναμικού και όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία κυνηγιέται απ' τις κυβερνητικές βδέλλες σαν εγκληματίας, αλλά και σαν ιδανικός αιμοδότης μέχρι θανάτου.

Για να ανακτηθούν αυτές οι 1,5 εκατομμύριο χαμένες θέσεις εργασίας μέσα σε 21 χρόνια, θα πρέπει να δημιουργούνται 72.000 καινούργιες θέσεις κάθε χρόνο, σταθερά και αδιάλειπτα.
Αστεία πράγματα.
Από πού θα δημιουργηθούν αυτές οι θέσεις;
Απ' τις 300.000 επιχειρήσεις που έκλεισαν;
Απ' αυτές που μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό;
Από ληστρικές "επενδύσεις" τύπου Fraport;
Από πού;

Το νούμερο 21 είναι εξαιρετικά αισιόδοξο.
Προϋποθέτει πως όλα θα πηγαίνουν τέλεια τα επόμενα 21 χρόνια συνεχώς.
Και εννοείται πως όταν λέμε "τέλεια" εννοούμε τέλεια για το ΔΝΤ και τους λοιπούς τοκογλύφους.
Πως θα υπάρχουν δηλαδή συνεχώς για τα επόμενα 21 τουλάχιστον χρόνια δωσιλογικές κυβερνήσεις προδοτών, που θα πετσοκόβουν χρόνο με τον χρόνο συντάξεις, θα καταστρέφουν Υγεία και Παιδεία, θα δημεύουν με διάφορα προσχήματα τις περιουσίες των πολιτών προκειμένου μετά να τις εκποιήσουν προς όφελος των "εταίρων"-δανειστών-τοκογλύφων.
Αυτή είναι η μόνη συνταγή που ξέρουν για τα "πρωτογενή πλεονάσματα" που απαιτεί το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή " Ένωση".

Κυρίως όμως προϋποθέτει πως θα υπάρχει τα επόμενα 21 χρόνια ένας λαός αποχαυνωμένος και παραδομένος στην ληστρική μανία της Νέας Τάξης, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας.
Ένας λαός που δεν θα αντιδράσει για τα επόμενα τουλάχιστον 21 χρόνια.
Αυτός είναι και ο πιό κρίσιμος και επίφοβος παράγοντας για το ΔΝΤ και λοιπούς ληστοσυμμορίτες: Ο λαός. Ο ανομολόγητος φόβος τους και ο κατ' εξοχήν εχθρός τους.

Και ο λαός είμαστε εμείς.
Εμείς απ' τους οποίους ήδη έκλεψαν 7 χρόνια ζωής και φιλοδοξούν να κλέψουν, να εξανδραποδίσουν άλλα τουλάχιστον 21 (Επίσημα. Χώρια τα 99 της παραχώρησης της εθνικής περιουσίας. Χώρια τα 60 ανεπισήμως ομολογηθέντα των επόμενων μνημονίων).

Ιδού η Ελλάδα, ιδού και το πήδημα.
Για να δούμε!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "21 επόμενα χρόνια..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator