«Καρφώθηκε» ο Τσίπρας με το «ξέσπασμά» του για ΔΟΛ! «Εδώ και 1,5 χρόνο με προπηλακίζουν- Κατάντησε κίτρινος Τύπος»

0



Την «οργή» του εξέφρασε για τον ΔΟΛ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που μέσα από το ξέσπασμά του κατά του συγκροτήματος κάθε άλλο παρά «διέλυσε» τις όποιες υπόνοιες υπάρχουν για «χέρι» της κυβέρνησης στον Τύπο.

«Γιατί ακριβώς αγαπητοί μου συνάδελφοι μιλάτε; Θέλετε να λογαριαστούμε; Γιατί με εγκαλείτε; Τι ακριβώς ζητάτε; Επί 1,5 χρόνο ένα ιστορικό και έγκυρο συγκρότημα έχει καταντήσει να είναι στα όρια του κίτρινου τύπου και με έχει στοχοποιήσει συστηματικά στην πρώτη σελίδα», σημείωσε, προσπαθώντας να αντικρούσει την κριτική που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «1,5 χρόνο τώρα έχει μετατραπεί μια σοβαρή εφημερίδα σαν το άλλο αγαπημένο σας φύλλο, του κομιστή, του φίλου σας, του Θέμου Αναστασιάδη».

Κατά τον κ. Τσίπρα, οι εφημερίδες του ΔΟΛ τον προπηλακίζουν πολιτικά εδώ και 1,5 χρόνο ότι «τάχα το σπίτι που μένω με νοίκι είναι σπίτι ανθρώπου που πήρα από πλειστηριασμό ή ότι έχω offshore εταιρείες».

«Εμείς δεν κάνουμε υπόγειες συνδιαλλαγές και αυτό το γνωρίζει ολόκληρη η κοινωνία», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός αναφορικά με το μέλλον του συγκροτήματος, και ξεκαθάρισε: «Αν βρεθούν επενδυτές που θέλουν να στηρίξουν, να συμβάλουμε στο πλαίσιο του νόμου, οι τράπεζες όμως δάνεια με αέρα δεν θα δώσουν όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση».

Αναφορικά με την εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλου στις προσπάθειες διάσωσης του ΔΟΛ, είπε ότι «επειδή ένας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια των εργαζομένων για διάσωση θέλουμε τάχα να κάνουμε καινούρια διαπλοκή».

«Όταν δικά σας στελέχη μεταπηδούν από την πολιτική στα ΜΜΕ είναι ελεύθερη αγορά, με μας είναι Βόρεια Κορέα», ανέφερε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε την πολιτική και δημοσιογραφική πορεία του Γιάννη Μιχελάκη (που ήταν διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1) αλλά και του Παντελή Καψή (ΣΚΑΪ).
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Καρφώθηκε» ο Τσίπρας με το «ξέσπασμά» του για ΔΟΛ! «Εδώ και 1,5 χρόνο με προπηλακίζουν- Κατάντησε κίτρινος Τύπος»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator