Μόνο στην Ελλάδα: Η αστυνομία φρουρεί επί 12 χρόνια ένα άδειο διαμέρισμα!

0Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η αστυνομία διαθέτει μόνιμο σκοπό σε στόχο, ο οποίος έχει μετακομίσει πριν από 12 χρόνια από την πόλυκατοικία που βρίσκεται σε καθεστώς … φύλαξης. Ο «στόχος» έχει μετακομίσει, στο διαμέρισμα 6ου ορόφου εγκαταστάθηκε … αστυνομικός και τα τελευταία χρόνια είναι άδειο.

Με εντολή του αρχηγού, σχηματίστηκε επιτροπή που έχει μόνο εξετάζει τα αιτήματα αστυνομικής φύλαξης, αλλά ακτινογραφεί και «τσεκάρει» τους ήδη υπάρχοντες. Στο πλαίσιο αυτό, αξιωματικός που έχει αναλάβει την επαλήθευση της υπηρεσιακά ορθόδοξης ουσίας, ρώτησε τον σκοπό τι και ποιον φυλάει.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας για τον ένοικο- στόχο του 6ου ορόφου, για να εισπραχθεί η απάντηση πως ο κύριος που η ΕΛ.ΑΣ. φρουρεί, μετοίκισε σε άλλη πόλη και χώρα πριν από 12 ολόκληρα χρόνια.

Κάπως έτσι λύθηκε ο γόρδιος δεσμός της απίστευτης αυτής ιστορίας, που παρά τα φαινόμενα δεν είναι η μοναδική…

Πηγή: bloko.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόνο στην Ελλάδα: Η αστυνομία φρουρεί επί 12 χρόνια ένα άδειο διαμέρισμα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator