Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Β. Γεώργαρης για το Xmas Event και την κίνηση στην αγορά - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Βασίλης Γεώργαρης μιλώντας στην κάμερα του Loutrakitv.gr αναφέρθηκε στη φετινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τους Kings που έχει σκοπό να ακουστεί η αγορά της Κορίνθου όχι μόνο σήμερα αλλά και για ένα δεκαήμερο πριν και μετά την εκδήλωση, ερωτηθείς για το αν έχει ξεκινήσει η κίνηση στα καταστήματα της πόλης απάντησε ότι προς το παρόν οι καταναλωτές κάνουν έρευνα αγοράς αναμένεται όμως τις τελευταίες τρεις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα ότι θα ανεβούν οι πωλήσεις στα ύψη. Τέλος τόνισε κάτι πολύ σπουδαίο ότι ο κάθε καταναλωτής θα πρέπει να προτιμά τα καταστήματα του τόπου του.

Σ’ αυτό επαυξάνουμε πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα πρέπει να στηρίζουμε τον τόπο μας και τα καταστήματά του και να κάνουμε τις αγορές μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα καταστήματα βοηθώντας τους συντοπίτες μας να κάνουν γιορτές.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Β. Γεώργαρης για το Xmas Event και την κίνηση στην αγορά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator