ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το Palladio gym ξεσήκωσε τους θεατές στο εορταστικό event του Εμπορικού Συλλόγου

0



Το Palladio gym σε ξέφρενους ρυθμούς ζέστανε την παγωμένη ατμόσφαιρα κα ξεσήκωσε τους θεατές στο θαυμάσιο εορταστικό event του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Μπορεί η ατμόσφαιρα να ήταν κυριολεκτικά παγωμένη χθες βράδυ στο κέντρο της Κορίνθου όπου πραγματοποιήθηκε το εορταστικό event του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , αλλά οι γυμνάστριες του γνωστού γυμναστηρίου της πόλης palladio gym ,όχι μόνο ζέσταναν την ατμόσφαιρα αλλά απογείωσαν κυριολεκτικά το πλήθος των θεατών και χάρισαν τον ρυθμό και το κέφι για μια επιτυχημένη εκδήλωση

Συγχαρητήρια στην εξαιρετική γυμνάστρια Μαρίνα Σοφού και σε όλα τα κορίτσια που πήραν μέρος στο σώου. Πάντα επιτυχίες

 
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το Palladio gym ξεσήκωσε τους θεατές στο εορταστικό event του Εμπορικού Συλλόγου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator