Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

0Από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ανακοινώνεται ότι σε εφαρμογή του «Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της Υγείας» εγκρίθηκε για το νοσοκομείο και το ΚΕΦΙΑΠ, η κάλυψη των κάτωθι θέσεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου.


Ήδη, έχει αναρτηθεί σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεταβούν στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και να χρησιμοποιήσουν το σχετικό πεδίο κατοχύρωσης ηλεκτρονικών αιτήσεων με προθεσμία από 12-12-2016 και ώρα 12η μεσημβρινή έως και 22-12-2016 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Αναλυτικότερες πληροφορίες υπάρχουν στο κείμενο της πρόσκλησης στην ανωτέρω ιστοσελίδα.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου,
Η Διοικήτρια
Δ. Καλομοίρη
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator