Νέα τάξη πραγμάτων: Κάνοντας τέχνη την κωλοτρυπίδα... Η ισοπέδωση της τέχνης από τον πολιτισμό της χέστρας !!!

0Ο ανθρώπινος πολιτισμός στο κατώτατο σημείο. Πως κατάντησε έτσι ο άνθρωπος;

Τόσο πολύ άρρωστοι είμαστε πια;

Έκθεση που χρηματοδοτείται από κρατικό χρήμα στο μουσείο Serralves της Πορτογαλίας.

Είναι η πρώτη που έχει ως θέμα την κωλοτρυπίδα και ονομάζεται ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

Ο καλλιτέχνης υπερασπίζεται την δημιουργικότητα και την ελευθερία της έκφρασης...κτλ κτλ αναφέρει η ιστοσελίδα που παρουσιάζει την έκθεση.

Νομίζουμε ότι το ανθρώπινο ον μέσα από την ανάπτυξη, την εξέλιξη και με το πνεύμα ενός δημιουργού θεού, μπορεί να εξυψώσει το πνεύμα και το μυαλό μέσα από την τέχνη. Αυτό που σήμερα ονομάζεται "σύγχρονη τέχνη" είναι μια φούσκα που μεταλαμπαδεύει σε όποιον προσπαθεί να αποκαλείται καλλιτέχνης, την απόλυτη περιφρόνηση αυτών των κατευθυντήριων γραμμών αξιοπρέπειας.


imgur
bloguisimo

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα τάξη πραγμάτων: Κάνοντας τέχνη την κωλοτρυπίδα... Η ισοπέδωση της τέχνης από τον πολιτισμό της χέστρας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator