Τιμητική εκδήλωση μνήμης για τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Κορινθίων Θωμά Θωμαΐδη - ΒΙΝΤΕΟ

0
Τιμητική εκδήλωση μνήμης για τον πρώην Δήμαρχο Θωμά Θωμαΐδη και επίσημης ονοματοδοσίας του Δημοτικού Θεάτρου, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, σε «Δημοτικό Θέατρο Θωμάς Θωμαΐδης», διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Κορινθίων την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου
Για την προσωπικότητα και το έργο του Θωμά Θωμαΐδη, ορόσημο της θητείας του οποίου υπήρξε το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, το οποίο υπάρχει σήμερα χάρις σε αυτόν μίλησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης ονομαστήριας επιγραφής του Δημοτικού Θεάτρου σε «Δημοτικό Θέατρο Θωμάς Θωμαΐδης».korinthostv.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμητική εκδήλωση μνήμης για τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Κορινθίων Θωμά Θωμαΐδη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator