Συνταξιούχοι πάρτε το και τιμωρήστε τον στην κάλπη

0Θα ήταν εντελώς παράλογο και λανθασμένο να μην ψηφίσει η Δημoκρατική Συμπαράταξη, έστω κι αυτό το μικρό επίδομα στους συνταξιούχους, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε συνθήκες εξαθλίωσης…Όταν μάλιστα όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης και ο σοσιαλιστής, Γερμανός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς, στηρίζουν αυτή την παροχή και επιτίθενται στην πολιτική του Σόιμπλε.

Γράφει ο Βασίλης Δεληγκάρης

Το γεγονός ότι ο Τσίπρας εκμεταλλεύεται με άθλιο τρόπο τον πόνο και τις ανάγκες των συνταξιούχων, για τα πολιτικά του σχέδια και τους νέους τυχοδιωκτισμούς του είναι δεδομένο, αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει ως θύματα ανθρώπους που έχουν ανάγκη και το δεκάρικο!

Το όχι, το παρών ή η αποχή, είναι κατά τη γνώμη μου ένα πραγματικό δώρο προς την κυβέρνηση, που ήδη αξιοποιείται από τον Τσίπρα ώστε να βγει λάδι.

Χρεώνοντας την πλήρη αποτυχία του στους «κακούς» ξένους και στους ντόπιους «πρόθυμους» όπως λέει.

Ο κ. Τσίπρας σύντομα θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει για τα πεπραγμένα του απέναντι στον Ελληνικό λαό και η ετυμηγορία θα είναι πολύ σκληρή γι’ αυτόν, την κυβέρνηση του και το κόμμα του.

Τα ψέματα και οι τακτικισμοί του δεν έχουν πλέον πέραση.

«Πάρτε το και τιμωρήστε τον στην κάλπη» πρέπει να είναι η προτροπή στους συνταξιούχους.

Η μάχη μόλις τώρα αρχίζει!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνταξιούχοι πάρτε το και τιμωρήστε τον στην κάλπη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator