Την ερχόμενη εβδομάδα η κορδέλα για τον Αυτοκινητόδρομο Μορέα

0



Μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνει η επίσημη εκδήλωση για την συνολική παράδοση του Αυτοκινητόδρομου Μορέα, του πρώτου από τους συνολικά 5 της χώρας που ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 2007 με σύμβαση παραχώρησης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com η παραδοσιακή "κορδέλα" αναμένεται να κοπεί μεταξύ 13-16 Δεκεμβρίου παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Στο γεγονός θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην επιτάχυνση και ολοκλήρωση του έργου που είχε παγώσει για περίπου 3 χρόνια, από το 2012 μέχρι και όλο το 2015.

Ο αυτοκινητόδρομος Μορέας ήταν ο πρώτος οδικός άξονας που παρέδωσε αυτοτελή τμήματα στην κυκλοφορία καθώς πέρα από την αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος τμήματος Κόρινθος-Τρίπολη και την προσθήκη σηράγγων σε επικίνδυνα τμήματα, παρέδωσε μέχρι το 2012 το τμήμα Τρίπολη-Καλαμάτα ενώ τον περασμένο Απρίλιο παρέδωσε και τον κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών δόθηκε άμεση εντολή πληρωμής ποσού 4.213.602,62 ευρώ για την πληρωμή του 12ου λογαριασμού της 12ης πιστοποίησης της 35ης καταβολής της 3ης και 4ης δόσης της χρηματοδοτικής συμβολής του Δημοσίου που έρχεται να προστεθεί σε άλλα ποσά που έχουν ήδη εκταμιευτεί μέσα στο 2016.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Ακολουθήστε τον Νίκο Καραγιάννη στο twitter
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την ερχόμενη εβδομάδα η κορδέλα για τον Αυτοκινητόδρομο Μορέα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator