Κώστας Παπαβασιλείου: «Η παροχολογία του Τσίπρα θυμίζει τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας»

0



Καυστικότατο σχόλιο του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή και επί σειρά ετών εκλεγμένου προέδρου της ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ Κώστα Παπαβασιλείου με αφορμή το πρόσφατο διάγγελμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μεσα από το οποίο εξήγγειλε παροχές στους χαμηλοσυνταξιούχους .
Ο Κώστας Παπαβασιλείου τονίζει στον Πρωθυπουργό μεταξύ άλλων "ότι η χαμηλού επιπέδου παροχολογία όταν βλέπει την πλήρη απαξίωσή του από το λαό θυμίζει τελευταίες μέρες της Πομπηίας…"

ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Θα περίμενε κανείς από έναν πρωθυπουργό νεαρό σε ηλικία να έχει διδαχθεί ότι η χαμηλού επιπέδου παροχολογία όταν βλέπει την πλήρη απαξίωσή του από το λαό θυμίζει τελευταίες μέρες της Πομπηίας…
Τούτο προσπάθησαν κατά καιρούς ακόμα και ηγέτες πολύ μεγαλύτερου διαμετρήματος από τον Κύριο Τσίπρα, αλλά δεν πέτυχαν τίποτα. Η σημερινή κυβέρνηση αφού άρπαξε την ψήφο των πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις, το μόνο που κατάφερε είναι να εξαθλιώσει πλήρως το λαό και να σβήσει την ελπίδα για το μέλλον… Η καλύτερη υπηρεσία που έχει να μας προσφέρει είναι να μας απαλλάξει το συντομότερο από την παρουσία της… ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου,
Πρόεδρος Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κώστας Παπαβασιλείου: «Η παροχολογία του Τσίπρα θυμίζει τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator