Βίντεο φρίκης - Ο “πατέρας” στέλνει τα κοριτσάκια του να τιναχθούν στον αέρα

0



Πριν λίγες ημέρες αναρτήσαμε στη Freepen.gr την ανατριχιαστική είδηση της αποστολής ενός κοριτσιού που κρατούσε ένα δέμα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Αλ-Μιντάν στη Δαμασκό.

Το δέμα περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και ο σχεδιασμός προέβλεπε το κορίτσι να δηλώσει στους αστυνομικούς πως χάθηκε. Τότε ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός με αποτέλεσμα το θάνατο του κοριτσιού και τον τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Ωστόσο όπως προέκυψε τα κορίτσια ήταν δύο και αυτός που τα έστειλε να τιναχθούν στον αέρα δεν είναι άλλος από τον ίδιο τους τον πατέρα, Abu Nimr, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στην Αλ Νούσρα (Αλ Κάιντα).

Πρόκειται για την 7χρονη Islam και την 9χρονη Fatimah. Μόλις η Fatima μπόρεσε να μπει στο κτίριο αφού δήλωσε ότι είχε χαθεί και χρειαζόταν βοήθεια, η αδερφή της πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό η ίδια και όχι με τηλεχειρισμό όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Στα βίντεο που ακολουθούν, ο Nimr συμβουλεύει τα κορίτσια του πως να εκτελέσουν την απάνθρωπη αποστολή της.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε μια κατάμαυρη σιλουέτα, η οποία είναι η μητέρα τους να αποχαιρετά τα παιδιά.

ΠΗΓΗ



Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο φρίκης - Ο “πατέρας” στέλνει τα κοριτσάκια του να τιναχθούν στον αέρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator