Χαβαλέ... και με τους «μπούληδες» της Χρυσής Αυγής

0



Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ο Τζανακόπουλος κάλυψε τον Παρασκευόπουλο για τις άθλιες δηλώσεις του, τόσο για την ελληνική σημαία όσο και για τις χρυσαυγίτικες αγκαλιές. Κάλυψε βεβαίως και τον Τσιρώνη που ήταν στο ίδιο μήκος κύματος για το «πανί» που πουλάνε παντού και δεν έχει και καμιά σημασία. Λες και η σημαία είναι απλά και μόνο το πανί κι όχι το συναίσθημα που έχει ο καθένας κρυμμένο στην καρδιά του για την πατρίδα του.

Εν πάση περιπτώσει, για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα, λες κι επρόκειτο για μια απλή υπόθεση που περνά έτσι, χωρίς ούτε καν να τραβάνε το αυτί του βουλευτή. Προφανώς για τον Τζανακόπουλο, γνωστό θαμώνα των Εξαρχείων, να μη συμβαίνει και τίποτε όταν κάποιος μιλά για την ελληνική σημαία. Όμως, γιατί... τουμπεκί για τη Χρυσή Αυγή; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια σοβαρή προσπάθεια να αποδείξουν ότι δεν είναι σε συνεννόηση με την εγκληματική οργάνωση; Και καλά, μπορεί οι βουλευτές να λένε ό,τι τους καπνίσει. Συριζαίοι είναι, ό,τι θέλουν λένε. Εκείνη τη ρημάδα τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα την τελειώσουν ποτέ; Βεβαίως, είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη, αλλά την εποπτεία την έχει η πολιτική ηγεσία. Γιατί επιτρέπει να σέρνεται η δίκη και να μην τελειώνει ποτέ; Γιατί επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι εγκληματίες (έστω και αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου); Γιατί με την ανοχή της κυβέρνησης της αριστεράς οι γνωστοί τραμπούκοι της Χρυσαυγής ξαναβγήκαν από τις φωλιές τους, προκαλούν, διοργανώνουν επεισόδια, βρίζουν κι εμφανίζονται τιμητές των πάντων;

Τι κάνει η κυβέρνηση του Τσίπρα που γελάει και είναι όλος χαρά με τον «μπούλη», αλλά τελικά είναι και μια χαρά με τους άλλους «μπούληδες» της Χρυσής Αυγής;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαβαλέ... και με τους «μπούληδες» της Χρυσής Αυγής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator