Ο Ζουράρις και τα «μέζεα»

0Γράφει η Ειρήνη Μαρούπα

Παρατηρώ, εδώ και καιρό, όπως όλα τα χρόνια από το 2009 που κατάλαβα για πρώτη φορά, πώς γεννήθηκα στον κόσμο και ποιά είμαι, τις δηλώσεις και κυρίως τις πράξεις αυτών των περιφερόμενων θιάσων, που παριστάνουν τις κυβερνήσεις της ελληνικής μας δημοκρατίας.

Κορωνίς, ή εκ των καλυτέρων, η χθεσινή δήλωση του φιλόπατρη, διανοούμενου, αριστερού, φιλογλωσσοπαίγμονα, υφυπουργού παιδείας (ή όπως αλλιώς καταντήσανε να λέγεται), άπαιχτου Κώστα Ζουράρι.

Δεν επαναλαμβάνω τις πολυπαιγμένες πια, δηλώσεις του, ότι τα 16 νησιά που ζητά ο Ερντογάν είναι άνευ σημασίας, κι αν τα πάρουν τα πήραν, κι αν τα πάρουν πάντα θα τα ξαναπαίρνουμε, κι αν δεν τα ξαναπάρουμε δεν τρέχει και τίποτα.

Προχωρώ στον συλλογισμό, ως ελληνίδα πολίτης, που πλέον γνωρίζω το πραγματικά συνωμοτικό σχέδιο, εις βάρος της πατρίδας μου και των συνόρων της. Σχέδιο, που εξυφάνθη τουλάχιστον από το 1988, και μας έγινε γνωστό το 1993, όταν συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές ο έλληνας πατριώτης Στηβ Λάλας (για κατασκοπεία και αποκάλυψη μυστικών σε ΣΥΜΜΑΧΗ χώρα, ναι υπάρχουν και τέτοια αδικήματα εσχάτης προδοσίας), και πέρασε 16 χρόνια της ζωής του σε κλειστή φυλακή υψίστης προστασίας, επειδή μας αποκάλυψε το σχέδιο Φαιδώρα.

Το Σχέδιο Φαιδώρα, αφορούσε την συνεκμετάλλευση Ελλάδας Τουρκίας, των υδρογονανθράκων του Αιγαίου, με παράδοση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία. Το Αιγαίο μας να γίνει τουρκικό ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, την δημιουργία Μακεδονικού κράτους, με σύνορα τα Σκόπια βόρεια και νότια, στον Όλυμπο Πιερίας μας, και πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη μας. Την φράση ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, την ξανακούσαμε όταν ο Πάρις Καρβουνόπουλος, διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΥΕΘΑ, ρώτησε τον κ. Καμμένο, υπουργό, στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ του Χατζηνικολάου τον Απρίλιο του 2016, «ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΠΛΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ;»

Του σχεδίου αυτού είχε προηγηθεί η κατάπλευση στο Αιγαίο του τουρκικού ωκεανογραφικού, Σισμίκ το 1987, προκειμένου να ερευνήσει για πετρέλαια στο Αιγαίο, με την ένταση να κορυφώνεται για μερικά 24ωρα, καθώς ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε απειλήσει να το βυθίσει αν δεν αποχωρήσει από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, και τον πατέρα Άσαντ της Συρίας, να απειλεί τους Τούρκους με πόλεμο, αν τούρκος στρατιώτης πατήσει το πόδι του στην φίλη και σύμμαχο Ελλάδα.

Για να βοηθηθούν οι «ταγοί», οι «ηγέτες» της Ελλάδας μας, 2-3 οικογενειών παιδιά κι εγγόνια, στο σύνολό τους, στο δύσκολο αυτό έργο τους, της παράδοσης κομματιών της Ελλάδας μας σε ποικιλώνυμους εχθρούς, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, σύμφωνα με το σχέδιο Φαιδώρα, δημιουργήθηκαν τα βραβεία ΙΠΠΕΧΤΣΙ, οι κουμπαριές Καραμανλή Παπανδρέου με τον Ερντογάν, οι ζεϊμπεκιές σε τούρκικα γλέντια. Είδαμε 36 τουρκικά σήριαλ στην τουρκική γλώσσα, από το 2010 ως σήμερα, για να πεισθούμε ότι είμαστε αρκετά ηλίθιοι ώστε να πιστεύουμε ότι ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ.

Κατασκευάστηκαν το 1996, τα «ΊΜΙΑ», μία βραχονησίδα, που το ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς της είναι ξεκαθαρισμένο, από το έτος 1932, οπότε τα Δωδεκάνησα, και ονομαστικά τα Ίμια καθώς και όλες οι βραχονησίδες που σήμερα εμφανίζονται ως γκρίζες ή διεκδικούμενες (εσχάτως δικές τους των τούρκων!!), εκχωρήθηκαν με διμερή συμφωνία από την Τουρκία στην Ιταλία, και το 1947 με την συνθήκη των Παρισίων από την Ιταλία στην Ελλάδα.

Έκτοτε ζούμε μία εντεινόμενη καθημερινά, κι ολοένα θρασύτερη λεκτική, αλλά και στρατιωτική, επιθετικότητα της Τουρκίας, κι όχι του Ερντογάν προσωπικά, ούτε για εσωτερική κατανάλωση, όπως ηλιθίως μερικοί υποστηρίζουν. Με παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, που φτάνουν ως την Σκύρο, με τουρκικές φρεγάτες που ατενίζουμε στο Σούνιο, φέρουσες την ημισέληνο. Αλλά από την μεριά μας, με καλοσυνάτη ταπεινόφρονα αλληλεγγύη προς την «γείτονα», που θέλει να μας καταπιεί, όταν δεχθήκαμε ως κράτος το 2006 να παραλάβει τουρκικό ελικόπτερο, τον τούρκο πιλότο, που κατέρριψε τον έλληνα ήρωα πιλότο μας Κώστα Ηλιάκη, αντί του ελληνικού σούπερ πούμα που κατέφθασε να τον συλλάβει και να τον δικάσουμε για εχθρική πράξη, επίθεση εναντίον της Ελλάδας.

Πλέον, οι Τούρκοι πολιτικοί, κυβερνώντες κι αντιπολιτευόμενοι και σύσσωμη η στρατιωτική τους ηγεσία, διαγωνίζονται με δηλώσεις και διαγκωνίζονται σε πράξεις απειλητικές για την εθνική μας κυριαρχία, και την ασφάλεια των συνόρων μας.

Η ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, μας καθησυχάζει ενώ ήδη ευρισκόμαστε εν υπνώσει, ότι είμαστε ασφαλείς, ώστε να μην καταλάβουμε τον ακρωτηριασμό των εδαφών της Ελλάδας μας, τον από παλιά συμφωνημένο.

Αν και, οι ίδιοι αυτοί που λένε σήμερα τα περί εσωτερικής κατανάλωσης δηλώσεων Ερντογάν, και περί 16 νησιών που ας μας τα πάρουνε οι Τούρκοι, θα τα ξαναπάρουμε, κι ας τα κρατήσουν κιόλας δεν τρέχει τίποτα, με δέος μας ενημέρωναν τα προηγούμενα χρόνια, για τα «ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ», που μας γνωστοποίησε η πρόεδρος της βουλής κα Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, καθηγήτρια της νομικής, κατά της ορκωμοσία του κ. Παπούλια στις 8/2/2005, προσφωνώντας τον: « Αναλαμβάνετε κύριε πρόεδρε, την προεδρία της δημοκρατίας σε μία πενταετία, που θα συμβούν σημαντικά γεγονότα: …ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ…»

Και την μεν εθνική κυριαρχία μας που περιορίσθηκε, ως γεγονός, την ζήσαμε με την αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση το 2010, που η ισχύς της παρατάθηκε επί κυβέρνησης αριστεροπατριωτικής. Τα δε εθνικά μας σύνορα ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.

Κι ο Ζουράρις θα μου πείτε πού κολλάει; Ο Ζουράρις, κανονικοποιεί (εμφανίζει ως αποδεκτά, φυσιολογικά, κανονικά, αυτονόητα), τα γεγονότα της εσχάτης προδοσίας που συμβαίνουν εις βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας. Ο Ζουράρις, κι όχι μόνος αυτός, αλλά συνεπικουρών τους αποδέλοιπους αυτού του περιφερόμενου θιάσου, κάνει διαχείριση της ήττας του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού στον πόλεμο συνείδησης, με τον οποίον αλλάζουν τα σύνορά μας.

Γιατί αν ο Ζουράρις και οι της κυβέρνησης, αλλά και οι της αντιπολίτευσης (Αδώνηδες, Σαμαράδες και Μητσοτακαίοι, ποτάμια και Συμπαρατάξεις, και λοιποί Λεβάντηδες και μη), ήταν πραγματικά λεβέντες, θα είχαν αντιληφθεί ότι τα μέζεα του στεατοπυγικού τους συστήματος, δεν τα φέρουν από την φύση κατά τον προορισμό τους για να ανέχονται να τους τα πρήζουν οι γερμανοί και οι σύμμαχοί τους τούρκοι, αλλά για να υψώνουν αντρικό, που πάει να πει ΑΝΔΡΕΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΑΙΟ, ανάστημα και να υπερασπίζονται την πατρίδα, όπως οι αρχαίοι πρόγονοί τους που έφτιαξαν την γλώσσα μας την ελληνική που πασχίζουν να σώσουν(;).

Έλληνες πολίτες, ελληνικέ λαέ, είμαστε μόνοι μας. Αλλά όχι απελπιστικά, και ποτέ απελπισμένοι. Είμαστε μόνοι μας, και μπορούμε και θα αποδείξουμε σε όλους αυτούς (που τολμούν να κανονικοποιούν την ιδέα ότι τα νησιά δεν είναι πια δικά μας, και δεν πειράζει να τα χάσουμε), ότι υπάρχουν ακόμη ΈΛΛΗΝΕΣ. Που φυλλάττουν Θερμοπύλες. Και που τρέπουν σε φυγή τον εχθρό, όσο πολυαριθμότερος, δυνατότερος και πλουσιότερος και να είναι.

Έσο έτοιμος. Εσύ που με διαβάζεις τώρα. Εσύ θα υπερασπιστείς την πατρίδα. Και μην ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα «νικηθούνε». Πολέμα. Γιατί είμαστε πολλοί οι «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». Και είμαστε αποφασισμένοι τα γεγονότα που μας ανακοίνωσε η κα Μπενάκη, (και στα οποία φαίνεται κανείς από κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους να μην αντιδρά), ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ. Ο ελληνικός στρατός δεν είναι 40.000 ή 90.000, όπως μας λένε. Ο ελληνικός στρατός είναι 6.000.000. Είμαστε όλοι εμείς. Όλοι, όσοι από 14 ετών έως 70 ετών, άντρες και γυναίκες, μπορούν να κρατήσουν όπλο και να πολεμήσουν.

Εμείς, ο ελληνικός λαός, ΕΜΕΙΣ, θα αλλάξουμε την ροή της ιστορίας. Όπως πάντα κάναμε. Την ξέρουμε καλά την δουλειά.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ζουράρις και τα «μέζεα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator