Ο φασιστάκος

0Μια ακόμη απόδειξη ότι ο φασιστάκος της «Αριστεράς» καταρρέει ήταν αυτά που έγιναν στην Κρήτη. Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι έχει χάσει το παιχνίδι, ότι είναι πλέον ένας πρωθυπουργός σε παραδρομή, που δεν ξέρει τι να κάνει, που έχει χάσει τη λαϊκή στήριξη και που πλέον μετέρχεται των γκαιμπελικών μεθόδων και της προσπάθειας να αποκρυβεί ότι είναι ένας ψεύτης και μισός.

Τσακώθηκε με τους αγρότες και τους δημοσιογράφους γιατί δεν ήθελε να υπάρχουν... μάρτυρες στα ψέματα που θα έλεγε για ακόμη μια φορά. Κλειστή και κρυφή σύσκεψη ήθελε με τους εκπροσώπους των αγροτών και χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι ο φασιστάκος. Γιατί πλέον έχει να κρύψει πολλά και τα ψέματά τους δεν περνάνε εύκολα.

Ο Τσίπρας χάνει συχνά την ψυχραιμία του δείχνοντας ότι βλέπει το πολιτικό του τέλος να πλησιάζει. Κορόιδεψε τους αγρότες της Κρήτης που τον ψήφισαν μονοκούκι. Οι Πασόκοι της λεβεντογέννας μεταφέρθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ διότι τους πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έρχεται η ώρα της πληρωμής. Από το Γενάρη οι αγρότες ξεκινούν τα μπλόκα και φέτος δεν θα υποχωρήσουν ακόμη κι αν τους τάξει καθρεφτάκια. Και η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει. Γι' αυτό και ήταν νευριασμένος. Γι' αυτό και δεν θέλει τα μέσα ενημέρωσης να καταγράφουν τις ψευτιές του.

Ο αριστερός που είχε το λαό μαζί του έγινε ο πιο φαύλος φασιστάκος που έγινε ποτέ.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο φασιστάκος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator