"Μάχαιραν έδωσες και μάχαιραν θα λάβεις"..

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Οι προτεσταντικής "ηθικής" σκληροπυρηνικοί χριστιανοί γερμανοί, θα πρέπει μάλλον να γνωρίζουν πολύ καλά τον στίχο αυτό της Καινής Διαθήκης, δια στόματος μάλιστα Ιησού Χριστού.
Τί πιό επίσημο; Τί πιό έγκυρο;

Το ίδιο και η υπόλοιπη χριστιανική και μη Δύση.
Οι ευρωπαίοι χριστιανοί πολίτες εφησυχασμένοι από την απόσταση ασφαλείας του βεληνεκούς των βομβών του "πολιτισμένου κόσμου", την ώρα που ευλαβικά εκτελούν το χριστιανικό τους καθήκον τού υπερκαταναλωτισμού, και της δημιουργίας ευφορίας και ευτυχίας για τα παιδιά τους, αφήνουν τους ηγέτες τους, ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, χωρίς καμία ενόχληση, χωρίς καμία λαϊκή δυσφορία και διαμαρτυρία, να δημιουργούν κάπου αλλού, χιλιάδες ορφανά παιδιά και εκατομμύρια κόσμου πρόσφυγες και κυνηγημένους.

Το τέλος της αθωότητας είναι εδώ!
Κανείς μας δεν είναι πιά αθώος.
Φυσιολογικά.
Νομοτελειακά!...

Υ.Γ. Το blog θέλει εκ των προτέρων να συγχαρεί για την ευαισθησία τους όσους ευφυείς συμπολίτες μας ανεβάσουν την γερμανική σημαία στις φωτογραφίες και τα "προφίλ" τους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Μάχαιραν έδωσες και μάχαιραν θα λάβεις".."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator