«Αλλότροπον»: Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΣΑΦΟΥ

0Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΣΑΦΟΥ

Έργο του Νίκου Κούνδουρου για μια μοναδική παράσταση στην Κόρινθο από την θεατρική ομάδα '' ΡΕ ΑΛΕΞΗΣ ''

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 7μμ, στο Παντοπωλείο/Καφενέ «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102.

Η παράσταση βασίζεται στην πραγματική ιστορία αξιωματικού της ΕΣΑ και δικηγόρου που το 1973 δολοφόνησε την σύντροφό του.

Μέσα από την απολογία του στο δικαστήριο ξεδιπλώνεται η ιστορία της Χούντας των Συνταγματαρχών, του καθεστώτος καταστολής που επέβαλε και των παρεπόμενών του στην Κύπρο. Η συγκεκριμένη παράσταση αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο και στόχος της είναι η έξοδος από τη λήθη. Η παράστασή έχει ήδη ανέβει σε 50 πολιτιστικά κέντρα, χώρους πολιτισμού, κοινωνικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Ελεύθερη οικονομική συνεισφορά
Για κρατήσεις: 2741 5 50722
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αλλότροπον»: Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΣΑΦΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator