Ο Πολάκης, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την Υγεία στη χώρα δεν ξέρει πως γράφεται ο ΕΟΠΥΥ!

0



Η Δημόσια Υγεία καταρρέει, λείπουν βασικά πράγματα από τα νοσοκομεία και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανεβάζει σχόλια στο facebook και «κράζει» τους πολιτικούς του αντιπάλους και μέσα σε όλα γράφει και λάθος τον ΕΟΠΥΥ.

Εδικότερα, ο κ. Πολάκης σε πανηγυρική ανάρτηση στο facebook έγραψε μεταξύ άλλων: «ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ:

Τα 629 εκατομ στους συνταξιούχους,τα 580 εκατομ απο τον Εοππυ προς τα δημόσια νοσοκομεία ,τα μεγαλα οδικά έργα που τελειώνουν με 700 εκατομ λιγότερα απο αυτα που είχαν συμφωνήσει οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,έγιναν πραγματικότητα για ΕΝΑ λόγο:

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!

Γι αυτο ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ,Γι αυτο ο λαός σε μας ΕΛΠΙΖΕΙ ,Γι αυτο στο τέλος ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΥΓ …μετά τις γιορτές …Novartis………….».

Ωστόσο ίσως κάποιος έπρεπε να ενημερώσει τον υπουργό πως ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας γράφεται εν συντομία ΕΟΠΥΥ, και όχι ΕΟΠΠΥ, όπως λανθασμένα πάνω στον… οίστρο του έγραψε ο κ. Πολάκης.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πολάκης, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την Υγεία στη χώρα δεν ξέρει πως γράφεται ο ΕΟΠΥΥ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator