Διχαστικό πρωτοσέλιδο ΑΥΓΗΣ που θυμίζει εποχές… μερκελιστών και γερμανοτσολιάδων!

0



«Με την κοινωνία ή με τον Σόιμπλε», τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας-«όργανο» του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΥΓΗΣ, με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για το έκτακτο βοήθημα Τσίπρα.

«Το πραγματικό δίλημμα που καλείται να απαντήσει η ΝΔ στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή επί της τροπολογίας για τις παροχές προς τους χαμηλοσυνταξιούχους», σημειώνει η ΑΥΓΗ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «ναι» έχουν πει ήδη ΚΚΕ και Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σε κάθε περίπτωση το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας θυμίζει τις εποχές της… ένδοξης αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, όταν χαρακτήριζε μερκελιστές, γερμανοτσολιάδες και υποστηρικτές του Σόιμπλε τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διχαστικό πρωτοσέλιδο ΑΥΓΗΣ που θυμίζει εποχές… μερκελιστών και γερμανοτσολιάδων!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator