ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Σκηνές τρόμου στην Πατησίων - Κουκουλοφόροι κατέβασαν τους επιβάτες κι έκαψαν τρία τρόλεϊ

0
Σκηνές τρόμου στην Πατησίων καθώς άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν κατά τριών τρόλεϊ την ώρα που εκινούντο επί της οδού Πατησίων μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα κουκουλοφόρων σταμάτησε τα τρόλεϊ, ανάγκασε επιβάτες και οδηγούς να κατέβουν και κατόπιν πυρπόλησε τα τρία οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής που κατάφερε να σβήσει τη φωτιά.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Σκηνές τρόμου στην Πατησίων - Κουκουλοφόροι κατέβασαν τους επιβάτες κι έκαψαν τρία τρόλεϊ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator