ΠΡΟΣΟΧΗ : Γνωστός δημόσιο–γραφικός τύπος της πιάτσας προέβη σε σοβαρή δήλωση… στον εαυτόν του !

0«Δηλώνω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι στο εξής δεν θα δείξω την παραμικρή ανοχή σε όποιους με συκοφαντούν και με υβρίζουν…»

Την παραπάνω δήλωση την έκανε χθες στον… εαυτόν του ο γνωστός δημόσιο – γραφικός τύπος, κάνοντας ένα ακόμα show στην «πιάτσα» της Κολοκοτρώνη , και αμέσως μετά με μια  γρήγορη πληκτρολόγηση εκ – σφεντόνισε  την δήλωσή του στον παγκόσμιο ιστό, να το ακούσει όλη η οικουμένη…και οι απου πάνου και οι παρακάτω…και ο  Σιορ Διονύσιος φυσικά,που ΔΕΝ κρατά τις παραδόσεις να προσφωνεί τον  δημόσιο – γραφικό τύπο με τη συνήθη γλύκα «Ματάκια μου, Καραγκιόζο» και τον προσφωνεί «δημοσιογράφο της πλάκας» !!

Να το ακούσει και κείνος ο Ισόβιος δήμαρχος που παριστάνει τον Πνευματικό…αλλά δεν αντιλαμβάνεται το «φιλειρηνικό πνεύμα»  ενός απλοϊκού δημόσιο – γραφικού  τυπάκου, που μπορεί να νιώθει και παραμελημένος από τους γύρω του…και ο φερόμενος ως «Πνευματικός» τον κάνει ρόμπα  μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου,παρουσία προέδρου και Εισαγγελέα ,λέγοντάς του ότι «είναι ένας κοινός εκβιαστής και ότι εκβιάζει επιχειρήσεις , τον ίδιο κ.λ.π  »

Σιγά ρε δήμαρχε…μη μας πεις τώρα ότι το άτομο υποδηλώνει ψυχικές διαταραχές και πρέπει να συμβουλευτεί σίγουρα και κάποιον ειδικό !

Λοιπόν, μάγκες τέρμα τα αστεία και τα καλαμπούρια…με τον ανυπεράσπιστο  εργάτη της μαχόμενης  παρα – πληροφόρησης…

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη  !

Τέρμα  η οποιαδήποτε ανοχή και μεγαλοψυχία στις αθλιότητες όλου του συγκεκριμένου «συστήματος» και προσέξτε…Από δω και πέρα ο  δημόσιο – γραφικός τυπάκος μπορεί να δηλώνει στον εαυτόν του ότι θέλει. Έχει το ελεύθερο της επιστήμης…να λέει ότι είναι γενναίος, παλλικάρι, περήφανος, ανυπότακτος, ανεξάρτητος, αντάρτης…μόνο κομμουνιστής μη πει ότι είναι και μπλέξουμε !

Ντάξει μάγκες… εσύ εκεί παρακάτω…τ’ακους;   άιντε τώρα… γειαχαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν…

* Σκοπός  του παρόντος χρονογραφήματος είναι κυρίως η τέρψη του αναγνώστη

* * Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις…είναι εντελώς συμπτωματική…

kavosnews.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ : Γνωστός δημόσιο–γραφικός τύπος της πιάτσας προέβη σε σοβαρή δήλωση… στον εαυτόν του !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator