ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών

0Η Ένωσή μας οργανώνει με την συμμετοχή και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών, ηλικίας από τριών (3) μέχρι δώδεκα (12) ετών, που θα γίνει την Τρίτη (27-12-2016) και ώρα 18:00 στο κέντρο διασκεδάσεως «CASTELLO HALL» στο 3ο χλμ Λεωφόρο Λουτρακίου - Αθηνών.

Στην εκδήλωσή μας θα παρευρεθούν και θα διασκεδάσουν μαζί μας και τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ταχυδακτυλουργός μάγος, κλόουν ανιματέρ και ζογκλέρ θα πλαισιώσουν το καλλιτεχνικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, ενώ ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Σε μικρούς και μεγάλους θα προσφερθεί δωρεάν ελαφρύς μπουφές.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε εσείς και τα παιδιά σας ένα αξέχαστο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΔΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator