ΣΚΟΥΡΑ - ΠΥΡΙ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΚΡΙ

0


Ένα σκανδαλώδες κεφάλαιο στην ιστορία της παραγωγής των Δημοσίων Έργων στη Λακωνία, έκλεισε λίγο πριν διαβούμε το κατώφλι του επόμενου χρόνου, με τις παράτες και τις κορδέλες που επιβάλλει η περίσταση κατά το έθιμο της παλαιοκομματικής αντίληψη των ταγών μας!

Ευχή όλων μας ο νέος δρόμος Σκούρα –Πυρί να είναι καλοτάξιδος, να συμβάλλει στην ανάπτυξη αυτού του τόπου και να ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Σπάρτης.

Όμως το μεγάλο ζήτημα που ανακύπτει μετά τους βαρύγδουπους λόγους , τους κοινότυπους δεκάρικους και τις κορώνες επιβεβαίωσης για το αμέριστο ενδιαφέρον της Αρχής μας, μη και ξεχαστούμε και δεν το εμπεδώσουμε, είναι ότι δεν ακούστηκε τίποτα για το ένοχο παρελθόν αυτού του έργου!

Γιώργος Πουλοκέφαλος
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΚΟΥΡΑ - ΠΥΡΙ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΚΡΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator