Λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο με μαθητές τυλίγεται στις φλόγες - ΒΙΝΤΕΟ

0Τις στιγμές αγωνίας που έζησαν 48 μαθητές του 2ου Λυκείου Καβάλας αποτυπώνει βίντεο που τραβήχτηκε μερικά λεπτά αφότου το λεωφορείο του ΚΤΕΛ τυλίχτηκε στις φλόγες το μεσημέρι.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές στα σπίτια τους πήρε φωτιά ενώ κινούνταν στις στροφές του Αγίου Σύλλα, έξω από την πόλη.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κινούνταν με μικρή ταχύτητα με κατεύθυνση τα χωριά Αμυγδαλεώνας και Κρυονέρι, όταν γύρω στις 14.20 ο οδηγός διαπίστωσε ότι έβγαιναν καπνοί από το πίσω μέρος της μηχανής.

Ταυτόχρονα ο οδηγός ενός Ι.Χ. που ακολουθούσε, του έκανε σήμα με τα φώτα του να σταματήσει.

Αστραπιαία ο οδηγός έκανε στην άκρη του δρόμου, κατέβασε τους μαθητές και τους ζήτησε να απομακρυνθούν και κάλεσε την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι μαθητές βγήκαν από το όχημα, κάθισαν στην άκρη του δρόμου και έντρομοι παρακολουθούσαν τους καπνούς να κυκλώνουν το λεωφορείο.

«Συνέβη μια μηχανική βλάβη στον κινητήρα της μηχανής. Η αντίδραση του οδηγού ήταν άμεση και τα παιδιά βγήκαν με ασφάλεια, παρότι αναστατώθηκαν», δήλωσε στο «Έθνος», ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καβάλας, Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης, στον οποίο και ανήκε κατά 50% το λεωφορείο.

Ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο έσβησε τη φωτιά και το ΚΤΕΛ έστειλε άλλο λεωφορείο για να μεταφέρει τους μαθητές στα σπίτια τους, ενώ τεχνικό συνεργείο επιχείρησε να διορθώσει την βλάβη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αργά το απόγευμα το λεωφορείο μετακινήθηκε με γερανό σε συνεργείο επισκευής.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο με μαθητές τυλίγεται στις φλόγες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator