Αναστάσιος Λυμπερίου: «Η νίκη της ΔΗ.ΚΙ.Ο. στο ΟΕΕ μήνυμα για διεκδίκηση αναπτυξιακών πολιτικών»

0


*του Αναστάσιου Λυμπερίου

Η μαζική συμμετοχή και τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής απέστειλαν σε όλη την ελληνική κοινωνία πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας: Οι οικονομολόγοι στηρίζουν το Οικονομικό επιμελητήριο, διεκδικούν τα συλλογικά τους δικαιώματα και την αυτονόητη εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών.

Παράλληλα οι συνάδελφοι επιβραβεύοντας το έργο , τη συνέπεια και την αξιοπιστία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ) της έδωσαν το 35,69% των ψήφων, αυξάνοντας τα ποσοστά της από 31,9%, που είχε λάβει στις τελευταίες εκλογές του 2013. Έτσι η ΔΗΚΙΟ κατάφερε να αυξήσει τις έδρες τις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο από 5 σε 6.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, τους συνοδοιπόρους μου στη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ όλα αυτά χρόνια, την οικογένεια μου, τους συμφοιτητές και τους φίλους μου που με στήριξαν και με εξέλεξαν στην 6η εκλόγιμη θέση με 950 ψήφους στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για 4η συνεχόμενη θητεία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που εκλέγονται στη ΣτΑ του ΟΕΕ.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει όλους τους οικονομολόγους ενωμένους και αποφασισμένους να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους και να αγωνιστούν για τον τερματισμό των υφεσιακών και φορομπηχτικών πολιτικών.

*ο κ. Αναστάσιος Λυμπερίου είναι Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης
Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων
Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αναστάσιος Λυμπερίου: «Η νίκη της ΔΗ.ΚΙ.Ο. στο ΟΕΕ μήνυμα για διεκδίκηση αναπτυξιακών πολιτικών»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator