Άφεση αμαρτιών στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

0Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και δίνεται η αίσθηση ότι όλα μένουν ατιμώρητα και δεν υπάρχει αίσθημα δικαίου και δικαιοσύνης!

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΔΕΗ δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για το θέμα των παράνομων επιχορηγήσεων -σύμφωνα με τη δικογραφία - που έλαβε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ την περίοδο 1999-2010.

Η διοίκηση της ΔΕΗ, διορισμένη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην κακουργηματικού χαρακτήρα σχετική δίκη που ξεκίνησε προ ημερών.

Η μη παράσταση πολιτικής αγωγής αποφασίστηκε, παρά το γεγονός ότι υπάρχει αντίθετη σχετική εντολή της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης και παρά το πόρισμα-καταπέλτη των επιθεωρητών και το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Με βάση το βούλευμα βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης 59 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και γνωστοί αρχισυνδικαλιστές που στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ.

Μ.Α.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άφεση αμαρτιών στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator